tisdag 19 september 2017

Höstens TBR

Gör ett försök att komma tillbaka då jag saknar bokbloggsvärlden samt att jag verkligen inte har någon att prata böcker med. Ingen i min vänskapskrets läser särskilt mycket och ibland måste man bara få prata av sig!
Är inne i en riktig läsperiod och jag läser oftast mest på hösten med massa tända ljus och en kopp te eller ett glas vin. Har så mycket jag vill läsa nu och det släpps så mycket böcker i höst som jag vill läsa.






















4 kommentarer:

  1. Så kul att se dig på bloggen igen :) Eldens arvtagare väntar jag med spänning på, Det mörka tornet och Gabaldons serien vill även jag läsa snart, helst under hösten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!:) Började läsa eldens arvtagare u direkt jag fick den, så bra! Jo Gabaldon skriver riktigt bra och om Skottland, mitt favoritställe på jorden:)

      Radera
  2. Vilken härlig lista! Caraval är SÅ bra, jag hoppas du kommer gilla den :) Flera av de andra böckerna ser jag fram emot att läsa också, speciellt Renegades. Kul att du är tillbaka också :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad roligt höra Caraval är bra, den är jag mycket peppad på alltså! Älskar när det urspelar sig på en cirkus! Jo kommer så himla mycket bra i höst, kommer bli fattig;)

      Radera